ケミンのテクノロジー

CHEMICAL BLENDING
調合技術

image:CHEMICAL BLENDING

相乗効果を生み出す
原料混合プロセス

Process of mixing ingredients to create synergy

  • 抗酸化剤 Antioxidants
  • 酵素 Enzymes
  • 有機酸 Acidifiers
  • 抗菌薬 Antimicrobials
  • 防カビ、熟成前酸化 Prevents mold and premature oxidation

ACID NEUTRALIZATION
中和技術

image:ACID NEUTRALIZATION

安全で腐食性のない製品を作るため、中和された酸

Buffered acids to make a safe and non-corrosive product

 

効果の最適化

Optimize efficacy

EXTRACTION
抽出技術

image:EXTRACTION

植物からの活性物質抽出

Retrieving the active components from plants

  • マリーゴールド Marigolds
  • ポテト potatoes
  • ローズマリー rosemary

 

機能性食品の活性物質として使用

Used as active ingredients in functional foods

INDUSTRIAL FERMENTATION
発酵技術

image:INDUSTRIAL FERMENTATION

人にとって有益な製品を
作るため細菌やカビなど
微生物発酵の利用

The intentional use of fermentation by microorganisms such as bacteria and fungi to make products useful to humans

 

発酵の価値が添加された製品

Fermented value-added products

  • プロバイオ Probiotics
  • 酵素 Enzymes
  • 抗菌 Antimicrobials
  • 代謝 Metabolites

ENCAPSULATION
コーティング技術

image:ENCAPSULATION

最適なタイミングで
リリースされる保護化製品

Protect the product for desired time release

 

カプセル化工程

Encapsulation processes

  • スプレーフリージング Spray Freezing
  • パンコーティング Pan Coating
  • コアセルベーション Coacervation
  • 流動層 Fluid Bed

SPECIALTY CROP IMPROVEMENT
機能性植物育種

image:SPECIALTY CROP IMPROVEMENT

天然生成物溶液の為の育種、選定工程処理した植物化学物質分子

Phytochemical molecules through a plant breeding
and selection process for natural product solutions

  • ローズマリー Rosemary
  • ミント Mint
  • ポテト Potato
  • オレガノ Oregano 
  • マリーゴールド Marigold
  • その他新しい植物種 Other new plant species